Advies

Advies… het kloppend hart van uw organisatie
Het advies aan uw klanten is de kurk waarop uw organisatie drijft. Juist hier toont u uw toegevoegde waarde. Een advies van hoge kwaliteit, altijd passend bij de individuele wensen van uw klanten, waarborgt een bestendige relatie en continuïteit voor uw organisatie.

Slimme oplossingen voor adviseurs
Bij Welke heeft u de keuze uit een groot scala aan dienstverlening en producten die u helpen bij het tot stand brengen van een passend advies voor uw klanten. Van bewezen adviessoftware tot een intelligente voorwaarden vergelijker (VIP), van hoogwaardige opleidingen tot een hulpvaardige Aanvraag Coach die de haalbaarheid van uw adviezen toetst. En natuurlijk een breed en concurrerend assortiment aan financiële producten van de belangrijkste marktpartijen.

Continuïteit in de relatie met uw klant… en uw adviesmomenten
U wilt natuurlijk graag voldoen aan uw zorgplicht en helemaal als dat kan op een manier waarbij u telkens weer uw toegevoegde waarde kunt bewijzen aan uw klanten. Welke kan u hierbij assisteren door samen met u een servicepakket voor uw klanten in te richten. Een uitgebreide registratie in ons CRM pakket ondersteunt u bij het nakomen van afspraken. Hiermee geeft u doorlopende financiële aandacht aan uw klant, zorgt u voor een kostenbesparing en krijgt uw klant overzicht in haar financiële huishouding.

Contact
Welke heeft nog veel meer doordachte tools en intelligente oplossingen die uw vak een stuk eenvoudiger maken. Een van onze accountmanagers komt graag langs om u er meer over te vertellen. Een afspraak maken is zo gebeurd.
 

 

Meer weten?

Wilt u...

Meer weten over minder kosten?
Morgen meer omzet maken?
Blijvend compliant zijn?

Maak een afspraak