Compliance

Compliance… doe ik het goed?
U kent dat gevoel vast. U wilt graag voldoen aan de actuele wet- en regelgeving en doet hiervoor alles naar eer en geweten. Toch is dit geen garantie dat uw bedrijf zonder kleerscheuren opereert. De vraag blijft: “Doe ik het echt goed?”

Welke Compliance Arrangement
Welke heeft in samenwerking met SVC Compliance het Welke Compliance Arrangement ontwikkeld. Dit is een effectief programma om blijvend te voldoen aan de Wft-eisen. U krijgt toegang tot een uitgebreid digitaal handboek van SVC met veel praktische voorbeelden en sjablonen. Deze kunt u direct toepassen op uw kantoorsituatie. Daarnaast heeft u altijd toegang tot de digitale Wft-helpdesk van SVC en u ontvangt digitaal regelmatig tips en informatie over wijzigingen in wet- en regelgeving door middel van de SVC Nieuwsbrief.

Aanvullende Compliance diensten
Aanvullend op dit Welke Compliance Arrangement kunt u gebruik maken van de uitgebreide expertise van de Compliance afdeling van Welke. Deze organiseert periodiek relevante workshops en kan u waar nodig coachen en assisteren bij het toewerken naar een Wft-audit van SVC. Tevens bestaat de mogelijkheid om u maatwerk advies te geven voor specifieke vraagstukken, bijvoorbeeld vergunningsaanvragen en/of –wijzigingen. Maar ook het trainen van uw medewerkers behoort tot de mogelijkheden. 

Toewerken naar een Wft-audit
U kunt alle belangrijke documenten die worden beoordeeld tijdens de audit, eenvoudig en snel uploaden in een online audittool. Tijdens de audit beoordeelt een auditor van SVC of u de Wft-eisen voldoende heeft doorgevoerd in uw bedrijfsvoering. Het behalen van het Wft Certificaat is uiteindelijk een bewijs van een geslaagde implementatie van de actuele wet- en regelgeving in uw organisatie.

Contact
Wilt u ook profiteren van onze praktische aanbod om compliant te ondernemen? Neem contact met ons op en maak een afspraak.

 

Meer weten?

Wilt u...

Meer weten over minder kosten?
Morgen meer omzet maken?
Blijvend compliant zijn?

Maak een afspraak