Klantcontact

Bereiken, boeien en binden
Uw klanten zijn natuurlijk erg belangrijk voor u. Zonder klanten, geen onderneming. Daarom is het belangrijk om niet alleen nieuwe klanten te bereiken door ze te boeien, maar ook om bestaande klanten blijvend aan uw organisatie te binden.

Altijd een compleet overzicht van alle informatie van uw klanten
Stelt u zich eens voor. Altijd en overal toegang hebben tot alle informatie van uw klanten. Welke financiële producten hebben uw klanten, wanneer loopt hun rentevaste periode af, willen zij graag nieuwsbrieven van u ontvangen en ga zo maar door. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van informatie die wordt opgeslagen in SLIM, waarin u het contact met uw klanten organiseert. Daarnaast zijn urenregistratie, facturatie en boekhouding ook allemaal mogelijk vanuit dezelfde applicatie. Alle data kunt u te allen tijde benaderen via een beveiligde internetomgeving. Waar dan ook, wanneer dan ook.

Welke gaat verder...
Welke gebruikt ook Elements om delen van uw dienstverlening efficiënt van u over te nemen, zonder dat u de grip op uw klanten kwijt raakt. Alle contacten die wij namens u met uw klanten hebben, worden ook opgeslagen in uw persoonlijke Elements omgeving. Zo houdt u de controle, werkt u efficiënter en kostenverlagend.

Marketing Online
Wilt u hulp bij het bereiken van uw potentiële klanten? Inspiratie opdoen voor communicatie over uw dienstverlening? Hiervoor is Marketing Online gerealiseerd. Een webshop binnen het moderne Extranet van Welke Financiële Diensten. In Marketing Online staan acties en materialen voor u als adviseur klaar. Deze kunt u inzetten op de momenten dat het u uitkomt. De acties zijn gericht op verkrijgen van meer omzet door nieuwe klanten te werven, maar ook door bestaande klanten te behouden en de relatie te intensiveren. Het is ook mogelijk om producten zoals posters, flyers en leaflets eenvoudig op te maken met uw logo en bedrijfsgegevens en deze in de gewenste oplage te bestellen.

Contact
Nieuwsgierig geworden naar onze dienstverlening op het gebied van klantcontact? Onze accountmanagers vertellen u er graag maar over. Maak snel een afspraak!

 

Meer weten?

Wilt u...

Meer weten over minder kosten?
Morgen meer omzet maken?
Blijvend compliant zijn?

Maak een afspraak