Welke introduceert Verhuis Plus Krediet

Een restschuld meefinancieren bij de aankoop van een nieuwe woning is vaak lastig. Voor veel huiseigenaren is dit dé reden om verhuisplannen uit te stellen. Om verhuizen toch mogelijk te maken, introduceert Welke in samenwerking Credivance het Verhuis Plus Krediet*.

Verhuis Plus Krediet
Met het Verhuis Plus Krediet wordt de restschuld apart gefinancierd. Het is een lening die betaalbaar is, altijd boetevrij kan worden afgelost en die door de geldverstrekkers geaccepteerd wordt als oplossing voor de ontstane restschuld. Zie het als een soort extra module bij de hypotheek voor de nieuwe woning.

Veel huizen onder water
Ongeveer één op de zes huiseigenaren, zo’n 1 miljoen huishoudens in Nederland, krijgt te maken met een restschuld. Vooral de eigenaren die vanaf 2001 een woning hebben gekocht hebben met deze restschuldproblematiek te maken, omdat de huizenprijzen de laatste jaren fors zijn gedaald.

Gemiddeld bedraagt de restschuld € 28.000. Daarmee is het één van de grootste struikelblokken op de Nederlandse woningmarkt en belemmert het de doorstroming. Bij veel banken is het meefinancieren van de restschuld niet mogelijk en ook de Nationale Hypotheek Garantie biedt niet altijd mogelijkheden.
 

* Betreft het Restschuld Krediet van Credivance N.V.

 

Meer weten?

Wilt u...

Meer weten over minder kosten?
Morgen meer omzet maken?
Blijvend compliant zijn?

Maak een afspraak