Ondernemen

Verhoog uw omzet, verminder de kosten
Ondernemen is keuzes maken. Ook in uw tijdsbesteding. Er zitten immers maar 24 uur in een dag. U wilt graag zoveel mogelijk tijd en aandacht geven aan uw klanten. We willen graag op vele fronten met u meedenken. Ook op het gebied van ondernemen.

Wij zien het als onze missie om u als financieel adviseur te ondersteunen met slimme oplossingen, zodat u tijd heeft om er voor uw klanten te zijn. We helpen u bij het:

• invoeren en uitrollen van nieuwe verdienmodellen;
• terugdringen en variabel maken van kosten;
• aanbrengen van klantfocus;
• borgen van kwaliteit in uw organisatie en het benutten van de mogelijkheden die dit biedt;
• verhogen van rendement van uw organisatie en meer...

Meer omzet met het service abonnement
We bieden een kant-en-klaar service abonnement. Een goed voorbeeld van een nieuw verdienmodel en per direct in te zetten voor uw klanten. Daarnaast bieden we verschillende promotiematerialen, zodat u morgen kunt starten met het aanbieden van abonnementen in uw lokale markt. Inclusief een animatiefilmpje dat duidelijk uitlegt aan uw klant wat u voor hem doet en wat de klant krijgt.

U zorgt hiermee voor orde in de financiële zaken van uw klanten en kunt aanzienlijke besparingen voor hen realiseren. Van schadeverzekering tot hypotheek. Het service abonnement zorgt voor continuïteit in uw klantrelaties en een onmiddellijke stijging van uw omzet.

Druk uw kosten, laat ons uw binnendienst zijn
De dienstverlening voortvloeiend uit het service abonnement is veelomvattend. Daarom bieden we de mogelijkheid om deze werkzaamheden uit uw naam uit te voeren via Welke Business Support. Hiermee heeft u uw eigen fulltime binnendienst tot uw beschikking. U betaalt hierbij per contract per klant, waardoor u alleen kosten maakt als u deze dienstverlening gebruikt. Uw binnendienst werkzaamheden worden uit handen genomen, zonder dat u hiervoor mensen hoeft aan te nemen. Uiteraard met dezelfde kwalitatief hoge servicebeleving die uw klanten van u gewend zijn.

Met onze efficiënte systemen kunnen wij de interactie met uw klanten uitvoeren, waarbij u altijd de eindregie behoudt. Uiteraard blijft uw rol die van de persoonlijke financieel adviseur met een volledig aanbod. Dat is waar u goed in bent en waar uw toegevoegde waarde in zit. Met Welke Business Support bent u flexibel in uw tijdsbesteding en variabel en besparend in uw kosten.

We bieden daarnaast een slimme alles-in-één oplossing die ervoor gaat zorgen dat u:

• kunt communiceren met uw klanten en maatschappijen;
• nauwkeurig uw product- en vergoedingenadministratie kunt bijhouden;
• documenten kunt managen;
• een compliant bedrijfsproces hanteert.

Nieuwsgierig?
Zullen wij u voorrekenen waar de winst binnen uw businessmodel behaald kan worden, wanneer u overgaat op het (deels) uitbesteden van werkzaamheden en processen? Maak hier een afspraak met een van onze accountmanagers.

 

Meer weten?

Wilt u...

Meer weten over minder kosten?
Morgen meer omzet maken?
Blijvend compliant zijn?

Maak een afspraak